klopsik.pl - plotki, wpadki, fotki
Gwiazdy Plotki Wpadki Operacje gwiazdy bez makijażu quizy forum rejestracja zaloguj

Zobacz Temat
Forum | Forum Tematyczne | Życie
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Za dużo problemów!
Nattieve
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 23-03-2008 14:19
Jeśli na głowie masz dużo problemow np.pokłóciłaś/eś się z mamą, przyjaciele Cię juz nie lubią tu możesz się Wyżywać!
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Za dużo problemów!
Gabi
Użytkownik

Dodane dnia 28-03-2008 23:59
Yhy. Codziennie się kłóce z rodzicami, pokłóciłam się z najlepszą przyjaciółką, w szkole same sprawdziany i już naprawde nie wyrabiam...

Wikcia
Użytkownik

Dodane dnia 29-03-2008 07:43
Gabisiu ja tez tak mam. Tyle ,że ja mogę wszystko ze wszystkim pogodzić. Jestm w klasie V - najlepsza klasa w całej s\kole! Musimy więc kuć , kuc ,żeby tej opini nie stracić! Jestem dobrą ucznnicą , więc świetnie mi idzie , ale ci , co moją słbszą psychikę z wspaniałych uczniów stali się przeciętnymi! Ponadto nosimy 10- , 8- , 5- kilowe torby! Kto by to wytrzymał?

malwcia888
Użytkownik

Dodane dnia 26-02-2010 17:36
mam problem z takich chłopakiem który mi się podoba i ja także się mu spodobałam ale on jest zakochany w innej paranoja...
hm...także kłócę się z rodzicami i sis oraz z kumplami ale jakoś sobie z tym radzę

Muuuniaaa
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 27-02-2010 14:42
A ja się zawszę kluce z rodzicami i z przyjaciółką ale na drugi dzień to przechodzi im.. Czami mnie to dobija bo moja przyjaciółka lubi się zemną kłócić a ja za bardzo nie ale z czasem mi to przechodzi

8203925 Wyślij Prywatną Wiadomość
Milo
Użytkownik

Dodane dnia 06-03-2010 12:41
Mam okropny brzuch, okropny natłok obowiązków i rzeczy do wykonania, okropnie rysuję, okropnie tańczę, okropnie śpiewam, okropna ze mnie aktorka, jestem okropnie leniwa, okropnie niska, wszyscy oczekują ode mnie okropnie dużo i w dodatku z czasem świat okropnie zmienia się na gorszy, a ja się starzeję. :/
I wszyscy oczekują ode mnie bym była goody-goody, a mam bardziej wyzwoloną i rogatą duszę.

5181765 www.into-the-groove.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Madeleine
Użytkownik

Dodane dnia 06-03-2010 12:52
Mam takie problemy, o których wolałabym tutaj nie pisać (:

Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Kontakt z nami
Partnerzy: Wizaż | E-nastolatki.pl | E-chłopak.pl  
Klopsik.pl - wszelkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności.  
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników strony  
Zdjęcia zamieszczane na stronie nie są własnością portalu