klopsik.pl - plotki, wpadki, fotki
Gwiazdy Plotki Wpadki Operacje gwiazdy bez makijażu quizy forum rejestracja zaloguj

Zobacz Temat
Forum | Forum Tematyczne | Życie
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Autor lamerstowo
Salvatore
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 18:09
Ta strona to największe ścierwo jakie widziałem w necie. Strona jest dobrze zrobiona i byłaby to bardzo popularna, gdyby nie Dark_Lady. Nie jestem w stanie zrozumieć po jaka cho**rę admini dali jej prawa do banowania itp. Piszcie tutaj jak myślicie dlaczego tak się stało?
150 339920 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: lamerstowo
Avrilcia
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 18:14
To niie ja to mój brat!!!!!!!!!!!!

Nie banujcie go bo zbanujecie niewinną osobę czyli mnie!!!!!!!!!!!!
10210349 Wyślij Prywatną Wiadomość
Ciemna_Blondynka
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 20:17
ja lubię Dark_Lady
12571164 Wyślij Prywatną Wiadomość
Panic
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 22:18
ZASTANÓW SIĘ CO GADASZ!!! Dark jest to jedna z najbardziej zasłużonych osób na Klopsiku. Jest świetną redaktorką, jest miła, fajna, i nigdy nie banuje bez powodu. A poza tym twoje oskarżenia wobec Dark_Lady są całkowicie bezpodstawne. Więc zastanów się, zanim coś powiesz, a poza tym jeszcze to jakoś uzasadnij. I jeszcze jedno. Twoja wypowiedź jest całkowicie pozbawiona sensu.
Ta strona to największe ścierwo jakie widziałem w necie
A kazał ci ktoś na nią wchodzić??? Chyba nie. Jak uważasz że jest taki straszny to idź i nie wracaj.
Strona jest dobrze zrobiona i byłaby to bardzo popularna,
A kto powiedział że Klopsik nie jest popularny?? Chyba tylko ty.
Nie jestem w stanie zrozumieć po jaka cho**rę admini dali jej prawa do banowania itp.
Nu tutaj to się dziecko nie popisałaś/eś inteligencją. Dark_Lady sama jest administratorem i może banować. I wcale nie robi tego dla przyjemności, tylko dlatego że chce uchronić Klopsik przed plagą dzieci neo.

Uff...

1924966 Wyślij Prywatną Wiadomość
Panic
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 22:44
Dziękuję^^
Dla ciebie wszystkosmiley

Panic
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2008 23:09
W twoim stanie????? Bo ja się poryczę z tobą.

Avrilcia
Użytkownik

Dodane dnia 03-05-2008 08:54
4 Minutes napisał/a:
ZASTANÓW SIĘ CO GADASZ!!! Dark jest to jedna z najbardziej zasłużonych osób na Klopsiku. Jest świetną redaktorką, jest miła, fajna, i nigdy nie banuje bez powodu. A poza tym twoje oskarżenia wobec Dark_Lady są całkowicie bezpodstawne. Więc zastanów się, zanim coś powiesz, a poza tym jeszcze to jakoś uzasadnij. I jeszcze jedno. Twoja wypowiedź jest całkowicie pozbawiona sensu.
Ta strona to największe ścierwo jakie widziałem w necie
A kazał ci ktoś na nią wchodzić??? Chyba nie. Jak uważasz że jest taki straszny to idź i nie wracaj.
Strona jest dobrze zrobiona i byłaby to bardzo popularna,
A kto powiedział że Klopsik nie jest popularny?? Chyba tylko ty.
Nie jestem w stanie zrozumieć po jaka cho**rę admini dali jej prawa do banowania itp.
Nu tutaj to się dziecko nie popisałaś/eś inteligencją. Dark_Lady sama jest administratorem i może banować. I wcale nie robi tego dla przyjemności, tylko dlatego że chce uchronić Klopsik przed plagą dzieci neo.

Uff...
go to nie przejmie jest bez serca!!!
10210349 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Kontakt z nami
Partnerzy: Wizaż | E-nastolatki.pl | E-chłopak.pl  
Klopsik.pl - wszelkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności.  
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników strony  
Zdjęcia zamieszczane na stronie nie są własnością portalu